maanantai 19. syyskuuta 2011

nothing interesting

oohhoh, löysin tossa just mun vanhan deviantart tunnuksen, jonka kanssa muutamavuos sit kusin kaikki asiat aika huolella :D koitin nyt öö tehdä asialle jotain muttaa saa nähä miten se toimi vai toimiko ollenkaa. Oon helvetin hyvä selittämään as u can see mutta mutta koen nyt tarpeelliseksi lisätä tänne muutaman vuoden vanhoja piirustuksia. .___.




HAHAAA, leikkasin tosta typerännäkösen Winryn kettuun :'D Toi jäppinenhän on Fullmetal Alchemistin Edward .___. mitä nyt ihmisten piirtämiseen tulee, en ole juurikaan kehittynyt koska en ole ikinä kokenut osaavani piirtää ihmisiä joten se on nyt jäänyt sitten vähän taka-alalle vaikka kovasti olen uhonnut että lopetan koirien piirtämisen ja alotan ihmiset .... no siis mitä nyt niihin mun lupauksiin tulee ni voitte tosiaan arvata jo loput :---D eih.
 Joo eli tossa muutamavuos takaperin olin netti/taiteilija nimeltäni Neila ja siksi siis noissa kaikissa on signeeraus neila eikä nate. Tosiaan Neilahan on takaperin alien ja siitä sitten juontuu natealien. Ei järin mielenkiintoista mutta ajattelin nyt tuoda sen vihdoin esille  :--D


Löysin myös Miron koneelta tollasen möykyn. Alotin ton joskus kesällä, mutta en ilmeisesti ikinä saanut valmiiksi. Rumahan tuo on, en todennäköisesti ikinä jatka tota loppuun :D

Innostuin nyt kirjottamaan joten kerron teille vielä vähän mun viikonlopusta :D

 Kahen rec:in, I am legendin, Silent Hillin ja Brisingrn jälkeen mun mieli ja ajatus on ollut aika samea. En vaan saa päästäni sinne niin voimakkaasti piirtyneitä kuvia esim. hysteerisesti naurasvasta kipua tuntemattomasta armeijasta ja riivatusta rabies tytöstä. Ei siis sillä että olisin friikannu esim rec elokuvien pelottavuuden takia vaan sen  ajatuksen ja ihan samoin ton armeijan kanssa, lukiessani pystyn kuvittelemaan tilanteet varsin selvästi ja eläydyn tapahtumiin turhankin paljon. Hyvä esimerkki siitä on seiskaluokalta, luin Stephen Kingin uinu uinu lemmikkini kirjaa, en kerennyt lukea kirjaa edes puoleenväliin kun jo juoksin vessaan oksentamaan. Olin siis kyseisänä iltana täysin terve, mutta eläytymiseni ja selvän kuvittelun takia aloin voida pahoin. .___.

Mieli teki ilmoittaa teille tämä asia, vaikkei se järin mielenkiintoinen ookkaan :D Itteeni vähän häiritsee koska muutama vuos sit oli taipumusta aika skitsoihin painajaisiin jotka nyt on ilmeisesti alkanu uudestaan D:

Voisin seuraavaan postaukseen tunkea koulussa lyijykynällä piirreltyjä... luultavasti lohikäärmeitä :D
kivasti pompin asiasta kolmanteen.
nate

3 kommenttia:

  1. miksii olet noin taitava ? >Bc

    VastaaPoista
  2. no ainaki mittasuhteessa XD hehee no kaikessa piirtämisessä. c: tähdet varjelkoon teitä!

    VastaaPoista